Menu Sluit menu

Updates

mrt 06
Wat een weekend. Artiesten en muziekpro's wisselden volop inspiratie en ideeën uit. Er werden banden gesmeed. Plannen gemaakt. Shows geboekt. Én we zagen héél straffe artiesten aan het werk. Dat gaat vonken geven het komende jaar!
Lees meer
feb 25
Yes, dit weekend is ’t zover. De liverondes zitten erop, de 18 laureaten zijn bekend. Hoog tijd om vooruit te kijken en plannen te smeden voor het komende jaar. Van vrijdag tot zondag trekken we ons terug in de Ardennen en huizen we samen met de 18 meest veelbelovende artiesten van het moment en een rits muziekpro’s drie dagen lang onder één dak.
Lees meer
Peenoise
Oost-Vlaanderen
feb 18
Peenoise
Peenoise brengt op vrijdag 21 februari debuutplaat ‘Forevergem’ uit. Op het album zoekt de band de uithoek van pop op, waar brommende synths, narcotische zanglijnen en krakende gitaarnoise het mooie weer maken.
Lees meer
dec 20
In de categorie extréém cool nieuws: vanaf vandaag cureert Spotify zélf een official Spotify Sound Track playlist! De afspeellijst bevat nummers van de artiesten die eerder deze maand de podia van de Sound Track Finales plat speelden.
Lees meer
okt 06
Gisteren werden de pannen van het dak gespeeld in Muziekclub 4AD en VOLTA, vanavond ging het dak er helemaal af tijdens de twee laatste selectierondes van Sound Track in Jeugdhuis De Schakel en Wilde Westen. Daar maakte we ook meteen de laatste finalisten bekend, die van Brussel en West-Vlaanderen.
Lees meer
sep 29
De voorbije twee weekends vonden in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant alle selectierondes van Sound Track plaats. Het ging er verdrrraaid spannend aan toe, maar uiteindelijk wist de jury de zware knoop door te hakken!
Lees meer
sep 23
Het eerste weekend van Sound Track zit erop. Op 8 verschillende locaties in Vlaanderen kon je het strafste talent van het moment aan het werk zien. En of het de moeite was.
Lees meer
aug 19
Voor de zomer schreven zich via vi.be méér dan 1.000 artiesten boordevol ambitie in voor de 1e editie van Sound Track, het gloednieuwe podium- en kansenparcours van de livesector en Poppunt. De inzendingen waren stuk voor stuk van een hoog niveau. Bloed, hittegolfzweet en tranen heeft ...
Lees meer
c