Menu Sluit menu
Update
© Patrick Blomme
sep 29
29 september 2019 - 11:46

De eerste finalisten zijn bekend

De voorbije twee weekends vonden in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant alle selectierondes van Sound Track plaats. Het ging er verdrrraaid spannend aan toe, maar uiteindelijk wist de jury de zware knoop door te hakken! Als apotheose van de laatste shows in De Nieuwe Zaal (Hosted by De Serre Hasselt), Muziekclub N9 (Eeklo), JeugdKlub TonzenT (Sterrebeek) en De Club (Mechelen) gisteravond maakten we voor elke regio de finalisten bekend:

Hét Oost-Vlaamse talent van het moment? Depths., Julien Firmin, Kosmo Sound, Leopard Skull, Linde, Meskerem Mees, Peenoise en Uma Chine. Je ziet ze aan het werk tijdens de finale van Sound Track in Oost-Vlaanderen op 8 december in De Centrale (Gent).

De Vlaams-Brabantse finalisten zijn dan weer Bonzo, Dyce, Ello, Melting Mallows, Moody Mae, Onionfuzz en Roos Denayer. Ze maken het onderling uit op 7 december in Het Depot (Leuven).

In Antwerpen versierden Dolores., HOFFMAN, Billie Rodney, Shaka Shams, Pothamus, Moonboat, Jibran Chadouli en Shlundee een plek in de finale. Op 7 december te bewonderen in Trix (Antwerpen).

De acht Limburgse uitverkorenen zijn Aster, BOY SILLY, Chaz & Djalu, HAMERS, Lo-lee-ta, Stay Idle, Rian Snoeks en Wartaal. Kom ze ontdekken op 7 december tijdens de Limburgse finale van Sound Track in Muziekodroom (Hasselt).

De organiserende muziekclubs Trix, Het Depot, Muziekodroom, N9, Democrazy en De Casino stomen de 32 artiesten op voorhand klaar voor hun finale.

De inzet van elke finale? Drie felbegeerde plaatsen in Track 2020, een parcours op maat waarin een jaar lang alles kan: van persoonlijke professionele begeleiding, residenties in de organiserende muziekclubs, opnametijd in professionele studio’s, nationale exposure tot shows in een gloednieuw podiumcircuit van Vlaamse jeugdhuizen. Sound Track geeft artiesten een unieke kans om een versnelling hoger te schakelen.

Maar eerst is het uitkijken naar de laatste selectierondes in Muziekclub 4AD (Diksmuide – 4/10), VOLTA (Anderlecht – 4/10), Wilde Westen (Kortrijk – 5/10) en Jeugdhuis De Schakel (Sint-Lambrechts-Woluwe – 5/10). Volgende zaterdag kennen we ook de West-Vlaamse en Brusselse finalisten!

c