Menu Sluit menu
Update
© Silke Vanweddingen
sep 23
23 september 2019 - 16:18

Eerste weekend was er knal op

Het eerste weekend van Sound Track zit erop. Op 8 verschillende locaties in Vlaanderen kon je het strafste talent van het moment aan het werk zien. En of het de moeite was.

Neem dat niet van ons aan, ’t is Dansende Beren die het zegt. Zij stuurden hun connaisseurs op pad, brachten reviews uit van elke show en wisten enkele toppers voor de toekomst te spotten. Onder andere Sun Gods, SARGAM, Sundqvist, Stay Idle, Soft Boy, Kosmo Sound, DK en ICTO speelden zich in de kijker van de beren – hun uitgebreide mening lees je hier.

Wijzelf stuurden dan weer onze fotografen op pad. Zij brachten de selectierondes in AntwerpenLimburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant schoon in beeld.

Ondertussen publiceert Luminous Dash in de categorie extréém goeie voornemens al een tijdje interviews met elke Sound Track-artiest. De teller staat op 60 (and counting!). Hier lees je ze allemaal.

Meteen ook een ideale voorbereiding op het komende weekend. Want – tijd om vooruit te kijken – dan mogen we ons verheugen op een stevige 11 selectierondes. Wees erbij. De sound van morgen ontdek je ongetwijfeld ergens bij jou in de buurt:

  • ZA 28/9 – Cactus Club (Brugge) met BUDGET TRASH, Connard, family beaches, George Dylan, Ratmosphere, The Purplemachine, Tuk Tuk Thailand en VENTILATEUR.
  • ZA 28/9 – De Serre (Hasselt) met Aster, Friendly Lizzie, Future Messiah, Gustav Leo, Oakfield Drive en WARTAAL.
  • ZA 28/9 – De Club (Mechelen) met Men in Tears, Mimi Waterfall, MOONBOAT, Pothamus, Prince K. Appiah en TWOFVCE.
  • ZA 28/9 – Muziekclub N9 (Eeklo) met depths., Karibu Orchestra, Marie, Meta Peta, Mondingo en Peenoise.

PS/ Op de laatste vier locaties worden meteen ook de finalisten voor Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant bekend gemaakt. Redenen in overvloed om af te komen!

c